Voor zakelijk

Onder de naam zakelijk worden ondernemingen in de regio Oosterhout betrokken bij sport en cultuur activiteiten. Dit doen ze onder andere door een sport- en cultuur competitie voor ondernemingen uit de regio te organiseren. De kracht van samenwerken stelt ze in staat om een schitterende ondernemerscompetitie te presenteren waarin voor alle betrokkenen voordelen te behalen zijn op het gebied van teambuilding, netwerken en gezondheid.

De sport en cultuur aanbieders zijn gastheer van een toernooi/bijeenkomst en kunnen zichzelf profileren richting potentiëlen sponsoren of leden. Het bedrijfsleven krijgt een prima mogelijkheid om op een ontspannen manier te werken aan de teambuilding en kan op het gebied van bedrijfsvoering gezondheid profileren door de vele voordelen die de maatschappelijke partners voor deelnemers van de ondernemerscompetitie in petto hebben.

Coaches zullen de gehele organisatie van de activiteiten op zich nemen en daarbij de eigen activiteiten promoten, zodat het maatschappelijk belang van sport en gezondheid gewaarborgd blijft.

De ondernemerscompetitie is het ideale podium om uw eigen bedrijf te presenteren. Laat zien dat u maatschappelijk betrokken bent en profiteer van de velen voordelen.

De belangrijkste aanpassingen in de nieuwe opzet:

  • 6 bijeenkomsten waarvan 5 sport en 1 cultuur activiteit
  • U kunt inschrijven per persoon. De kosten voor deelname bedragen € 150, – per persoon excl. BTW. Een bedrijf kan zelf aangeven hoeveel mensen er deelnemen aan de competitie.
  • Korting op gezondheid gerelateerde producten bij Oosterhoutse aanbieders.
  • Mogelijkheid tot sponsoring van activiteiten. Uw bedrijf kan zichzelf extra profileren als maatschappelijk betrokken partner.
  • Actieve benadering van bedrijven in Dongen, Rijen, Raamsdonksveer, Geertruidenberg, Made, Breda en Teteringen om de competitie een regionaal karakter te geven.

Bent u enthousiast schrijf uzelf en uw collega’s in zodat de nieuwe agenda met sporten gepland kan worden.