Doelgroepen

1. Voor de jeugd

Plezier beleven aan onder andere sporten door te ontdekken wat jij kan én leuk vindt. Kennis maken met sport en bewegen, maar ook met kunst- en cultuuractiviteiten. Deze verschillende activiteiten kun ook jij uitproberen. Van aikido tot hiphop dansen, maar ook van muziek tot beeldende kunst.

2. Voor aangepast sporten

Sport en bewegen is voor mensen met een beperking niet altijd zo vanzelfsprekend. Vaak weten minder validen niet altijd welke sportmogelijkheden ze hebben op het gebied van (aangepast) sporten. Sportcoaches en coaching in het algemeen wijst u hierin de weg. Daarbij is het uitgangspunt: ‘Gewoon als het kan, en speciaal waar het nodig is’. Voorbeeld: Helder Helpt coaching.

3. Voor senioren

Sport en bewegen is leuk om te doen en het draagt bij aan een gezonde leefstijl. Individueel of samen in een groep, naar persoonlijke wens, doelstelling, beleving, mogelijkheden of beperking. Het geeft persoonlijk advies en kan zorgen voor een goede doorverwijzing naar bestaand sport- en beweegaanbod. Ook organiseert een bedrijf leuke activiteiten. Wilt u ook op een ontspannen manier actief zijn?

4. Voor de zakelijke markt

De overheid betrekt ook ondernemingen in de gemeente Oosterhout bij de sport. De bekendste activiteit is een sportcompetitie voor ondernemingen uit Oosterhout en omgeving. Samen met een aantal Oosterhoutse sportverenigingen organiseren zij zakelijk diverse toernooien. De insteek van deze Ondernemingscompetitie is het creëren van een win-win situatie.

5. Voor particulieren

Wilt u het verjaardagsfeestje van uw kind sportief aankleden? Of uw straatfeest een sportief element meegeven? Sommige coaches bieden hiervoor (tegen een vergoeding) haar expertise aan. En verzorgt de activiteiten aantrekkelijk èn veilig. Aangezien de mogelijkheden zo divers zijn zal in onderling overleg het programma bepaald moeten worden.

6. Voor verenigingen

Uiteraard is een organisatie er ook voor de sportverenigingen. Onze consulenten kunnen uw vereniging met raad en daad bijstaan indien wenselijk. In overleg met de vereniging kan een traject worden opgestart om een actiepunt onder de loep te nemen. Dit kan zowel beleidsmatig zijn als op uitvoerend vlak.