Activiteiten

Diverse organisatie hebben aandacht voor samenwerking tussen sport en onderwijs, investeringen in sterke en maatschappelijk betrokken sportverenigingen en het bevorderen van de sportdeelname, waaronder ook de Rijksoverheid.

Er zijn bedrijven/non-profits die daarom allerlei activiteiten voor de verschillende doelgroepen in Oosterhout organiseren (gratis en betaald).

1. Snorkelen

Wil je alvast oefenen om tijdens je vakantie een duikbril en snorkel te gebruiken? Een instructeur zal je de tips en trucs van het snorkelen leren.

2. Bosspelen

Ook dit jaar weer leuke activiteiten in het bos. Levend stratego en het smokkelspel zijn activiteiten die voorbij gaan komen.

3. Tennis

Tijdens deze serie lessen ga je echt leren tennissen op een tennisbaan. Je leert o.a. de forehand, de backhand, de service en het spelen met en tegen iemand.

4. Skaten

Kom jij ook skaten op het pleintje? Je leert beter skaten, leuke trucs onder leiding van een trainer van een schaatsvereniging. Skeelers moet je zelf meenemen, voor een helm wordt gezorgd.

5. Mini bosspelen

Na het grote succes van de mini-bosspelen dit jaar opnieuw. In het bos doen kleuters allerlei leuke activiteiten. Natuurlijk mogen ouders mee het bos in! Ook helpende handen zijn zeer welkom.