OiB voor de jeugd
Aanmelden
 

Zomerspelen Oosterhout:

De zomervakantie zit eraan te komen, dat betekent ook dat we in de laatste week van de vakantie een mooi evenement organiseren op recreatieoord de Warande. Dit doen we in samenwerking met Gibbon sport, OZ&PC de Warande en duikschool One 2 dive. Zomerspelen Oosterhout zal dit jaar een iets andere invulling gaan krijgen. Iedere dag is een andere leeftijdsgroep welkom.

Dinsdag 25 augustus: groep 1-2

Woensdag 26 augustus: groep 3-4-5

Donderdag 27 augustus: groep 6-7-8

De kosten zijn ‚ā¨ 5,-. Hiervoor krijg je een dagvullend programma. Een lunchpakketje moet je zelf meenemen. OiB zorgt voor (drink)water en eventueel een¬†tussendoortje.

Op alle dagen worden de kinderen op de dag zelf in groepjes verdeeld. Wil je bij je vriendje of vriendinnetje in het groepje, dan zorg je dat je op tijd bij de aanmeldtafel bent, zodat we je in dezelfde groep kunnen plaatsen. De kinderen van groep 1-2 en groep 3-4-5 die op dinsdag en woensdag meedoen hebben een vaste begeleider per groepje. Ouders hoeven dus niet te blijven. Uiteraard mag dit wel, maar dan wordt er wel een entree berekend.

Woensdag en donderdag kun je daarnaast vanaf 10 jaar ook nog inschrijven voor duikclinics. Deze clinics zijn gratis, maar je betaalt wel de entree voor het recreatieoord de Warande. Daarna mag er uiteraard nog vrij gezwommen worden.

Hieronder vind je de informatie per dag. Schrijf je snel in via onderstaande link.

Zomerspelen

Aanmelden
Deel dit onderwerp:   facebook twitter linkedin mail
OIB Nieuwsbrief

Meld je aan voor de OiB nieuwsbrief