OiB voor de jeugd
Aanmelden
 

CLUB EXTRA

Soms hebben kinderen wat extra aandacht nodig bij het sporten. Speciaal voor die kinderen is Club ExtrA opgericht. Club ExtrA laat kinderen van 6 tot 18 jaar meer plezier beleven aan sporten. Bijvoorbeeld door ze te laten ervaren wat ze allemaal kunnen. Elk kind kan op zijn of haar eigen niveau deelnemen, maar wordt wel uitgedaagd telkens een stapje verder te gaan. Ook kinderen met overgewicht zijn van harte welkom.

De kinderen krijgen in kleine groepen les van deskundige docenten. Met veel persoonlijke aandacht dus. Het is de bedoeling dat de deelnemers aan Club ExtrA uiteindelijk hun sport vinden binnen het reguliere sportaanbod.

Op woensdag zijn er ook 3 groepen:

14:00-15:00 uur 7-12 jaar Buitenterrein k.v. de Voltreffers

(Buurstede 7 in Oosterhout)

Rob Bakx

(BaOO)

15:00-16:00 uur 13-17 jaar Buitenterrein k.v. de Voltreffers

(Buurstede 7 in Oosterhout)

Rob Bakx

(BaOO)

16:00-17:00 uur 6-12 jaar  Gymzaal Ridderstraat

(naast KBS de Westhoek)

Pim van den Hoven

(Sportcoach OiB)

PERIODE

De periode waarin de Club ExtrA lessen verzorgd worden loopt van september tot en met mei.

KOSTEN

De kosten bedragen € 16,00 per maand. Indien noodzakelijk kan er een beroep gedaan worden op de mogelijkheden van Stichting Leergeld Oosterhout. Hiervoor zijn de benodigde formulieren op te vragen.

CONTACTPERSOON

Als uw geïnteresseerd bent in Club ExtrA neem dan even contact op met Nienke Heerius (of bellen op 06-45024056). Samen met u kan zij dan bepalen bij welke groep uw kind het beste past.

 

Aanmelden
Deel dit onderwerp:   facebook twitter linkedin mail

2 Reacties op Club Extra

  1. Esther Kula zegt:

    Klopt t dat Wen’s wondere wereld voor groep 1/2 bedoeld is? Bij inschrijving in de wijk Strijen zie je nl dat er groep 3/4 komt te staan terwijl in het schema wel 1/2 staat. Ik schrijf Tom (groep 2) gewoon in en mocht t een foutje blijken te zijn, hoor ik t graag.

    Mvg Esther Kula

  2. Esther Kula zegt:

    Hoi Joost, Tom wil dolgraag meedoen met de mini gym, kan hij misschien op de wachtlijst? We zouden het super waarderen als hij toch mee kan doen. Alvast een goeie carnaval……
    Groeten Esther Kula

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

OIB Nieuwsbrief

Meld je aan voor de OiB nieuwsbrief